Just Peace Open Day 2024

  • Datum: 22 september 10:00 - 17:00
  • Locatie: The Hague, multiple locations 

Doe mee met de Just Peace Open Dag 2024!

Op zondag 22 september is het zo ver, dan vindt het jaarlijkse Just Peace Open Dag plaats. Den Haag zal deze gehele dag in het thema staan van vrede en gerechtigheid! Verschillende (inter)nationale organisaties zullen hun deuren openen voor publiek: Het Permanente Hof van Arbitrage, Het Internationale Gerechtshof, Kosovo Specialist Chambers, OVSE Hoge Commissaris inzake Nationale Minderheden (HCNM), Het Nationaal Monument Oranjehotel en nog veel meer!

Leer, bekijk en ervaar hoe deze plekken werken aan Vrede en Recht! Houd deze pagina in de gaten voor updates over deelnemende organisaties, programma en registratie. 

Voor organisaties

Is jouw organisatie werkzaam op het gebied van vrede en recht? Heb je interesse om je aan te sluiten bij deze beweging om vrede en recht dichter bij de Haagse inwoners te brengen? Je kunt jouw organisatie nog steeds aanmelden om dit jaar jaar mee te doen aan de Just Peace Open Dag Je kunt je aanmelden via dit formulier of neem contact met ons op als je meer wilt weten: justpeace@humanityhub.net.

The Hague, multiple locations Aanmelden