Den Haag ademt vrede en recht. In het hart van de stad ligt de Humanity Hub, die een thuis biedt aan een uniek ecosysteem van organisaties en professionals die streven naar een vreedzamere en rechtvaardigere wereld en faciliteert samenwerking.

De Humanity Hub ondersteunt en verbindt een ecosysteem van diverse actoren in en rond Den Haag en in toenemende mate internationaal. We vieren deze netwerken en streven ernaar om onwaarschijnlijke bondgenoten met elkaar te verbinden om de effectieve ontwikkeling van een vreedzamere en rechtvaardigere wereld te versnellen, waar dat ook mag zijn. We faciliteren samenwerking en innovatie door de nodige ingrediënten te bieden voor toevallige ontmoetingen, nieuwe allianties, inspirerende samenwerkingen en kennisuitwisseling.

De Humanity Hub is zowel een actief beheerde gemeenschap als een prachtig ontworpen fysieke ruimte van 2000 vierkante meter in het centrum van Den Haag waar mensen verbinding kunnen maken en kunnen samenwerken, werken en evenementen kunnen houden. Ons huidige lidmaatschap van meer dan 230 professionals uit 90 organisaties is actief op een breed scala van gebieden, zoals vredesopbouw, justitiële innovatie, onderwijs, humanitaire actie, klimaatactie en ontwikkelingshulp. Ze variëren van non-profit tot for-profit, start-ups tot scale-ups, kleine lokale tot grote internationale organisaties en de academische wereld.