In gesprek over migratie & mensenrechten

  • Datum: 29 februari 13:30
  • Locatie: The Grey Space in the Middle

Beste change maker,

Merk jij het ook? In een wereld die razendsnel verandert, staan we op een belangrijk kruispunt. De val van het kabinet heeft vragen opgeworpen over de richting van onze nationale politiek, en de recente verkiezingen hebben een nieuw landschap geschetst. De tegenstellingen en verdeling in het publieke debat lijken groter dan ooit. Om elkaar en anderen niet uit het oog te verliezen is het, juist nu, cruciaal om van elkaar te horen, te luisteren en in beweging te komen.

Daarom nodigen wij jou uit op donderdag 29 februari om 13:30 in het centrum van Den Haag voor een inspirerende en openhartige dialoog over migratie en mensenrechten.

Luister naar en ga in gesprek met prijswinnend schrijver Arnon Grunberg en dichter en columnist Qader Shafiq, deel je ideeën tijdens de verschillende dialoogtafels en sluit samen af met een borrel. Het belooft een inspirerende middag te worden waarin wij onder leiding van presentator en storyteller Leila Prnjavorac in gesprek gaan over de ontwikkelingen in -, en de rol en verantwoordelijkheid van de samenleving in het verwelkomen van nieuwkomers in Nederland. Het derde panellid wordt binnenkort bekendgemaakt.

Voor meer informatie over het evenement, volg deze link.

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan direct (gratis) aan en noteer dit event in je agenda.
The Grey Space in the Middle


Paviljoensgracht 20-24
2512 BP Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden