Vrouwendag Voorpremière van C'è Ancora Domani

  • Datum: 08 maart 18:45
  • Locatie: Filmhuis Den Haag

Paola Cortellesi, Italië, 2024, 108 min, Italiaans gesproken

Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano’s ziekelijke vader in Rome. Het is 1946 en de mensen in de stad balanceren tussen de bevrijdingsroes en de tekorten van de voorbije oorlog. Delia is het zorgende type die heeft leren omgaan met haar tirannieke man. De familie is opgewonden want hun dochter gaat zich verloven. Maar alles verandert wanneer Delia een mysterieuze brief ontvangt die haar moed aanwakkert om te streven naar een beter leven… Geïnspireerd door de verhalen van grootmoeders en overgrootmoeders.

C’e Ancora Domani is de eerste speelfilm geregisseerd door Paola Cortellesi. Beschouwd als één van de meest veelzijdige artiesten in de Italiaanse filmwereld, is Paola Cortellesi actrice, scenarioschrijver en auteur en tevens winnares van diverse David di Donatello Awards. Ze maakt haar regiedebuut met een origineel drama dat zich afspeelt in de periode na de Tweede Wereldoorlog. De mannelijke hoofdrol is van Valerio Mastandrea, bekend uit “Perfetti Sconosciuti”.

Exclusieve voorpremière op Vrouwendag

Speciaal voor Vrouwendag is er op 8 maart een exclusieve voorpremière van C'è Ancora Domani te zien bij Filmhuis Den Haag. De film zal daarna pas weer vanaf 21 maart te zien zijn, dus wees er snel bij!

Filmhuis Den Haag


Spui 191
2511 BN, Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden