Mix & Match Volunteer Job Fair

  • Datum: 18 november 11:00 - 15:00
  • Locatie: The Social Hub The Hague

Mix & mingle met mede-expats uit de regio Den Haag, maar ook met vertegenwoordigers van lokale NGO's en dienstverlenende organisaties die staan te popelen om met internationals te werken!

Na de grote opkomst tijdens ons laatste evenement in mei, is het Volunteer The Hague team hard bezig met het plannen van ons volgende leuke en informatieve evenement voor onze lokale internationale gemeenschap! Kom op zaterdag 18 november van 11.00 tot 15.00 uur naar The Social Hub in Den Haag voor onze Mix & Match Vrijwilligersvacaturebeurs. Dit wordt wederom een supergrote versie van het evenement, dat plaatsvindt op een grotere locatie en in een weekend voor extra flexibiliteit - met meer organisaties en meer sprekers dan ooit tevoren!

Onze vrijwilligersvacaturebeurzen zijn fantastische gelegenheden om je sociale kringen uit te breiden door mede-internationals uit de omgeving te ontmoeten met wie je je ervaringen en tips over het leven in en rond Den Haag kunt delen. En je kunt ook je professionele netwerken uitbreiden, want er zullen ook vertegenwoordigers van lokale NGO's en non-profitorganisaties aanwezig zijn - die allemaal staan te popelen om met internationale vrijwilligers te werken in een kortlopend incidenteel of een langdurig geëngageerd vrijwilligerswerk! Bij ons laatste evenement in mei waren bijna 30 organisaties aanwezig en we verwachten een vergelijkbare opkomst in november. Deze NGO's en dienstverlenende organisaties bestrijken een breed scala aan gebieden en interesses, waaronder mensenrechten, sociale rechtvaardigheid, hulp aan vluchtelingen en migranten, dakloosheid, dierenwelzijn, ouderenzorg, kinderopvang, het milieu en nog veel meer. Er is voor elk wat wils, ongeacht je achtergrond of specialisatie!

We hopen dat je er op 18 november bij bent voor deze fantastische leer- en netwerkgelegenheid! De ruimte is beperkt, dus sla de datum op en schrijf je zo snel mogelijk in. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Programma:


11:00 
Deuren open om te beginnen met mixen en mengen met non-profits en NGO's

11:30 - 11:45 "Welkomstwoord aan de internationale gemeenschap" door de directeur van PEP   Den Haag, Gert-Jan Aleman, en welkomstwoord door de projectmanager van Volunteer The Hague Tetyana Benzeroual

12:00 - 12:30 Presentatie "How to Get Unstuck and How Volunteering Can Help With That" door Vassia Sarantopoulou, oprichter, CEO en hoofdpsycholoog van het bedrijf AntiLoneliness.

13:00 - 13:30 Presentatie "LinkedIn: Top Tips For Volunteers and Job Seekers" door Renée Tentori, docent International Business aan de Haagse Hogeschool. Ze doceert onderwerpen als Interculturele Communicatie, Carrière Ontwikkeling en Sociale Media.

14:00 - 14:30 Presentatie "Integratie van vrijwilligerswerk in je sollicitatiestrategie" door Sarah Feid, accountmanager bij Den Haag Internationaal Centrum.

15:00 Afsluiting

The Social Hub The Hague


Hoefkade 9
2526 BN Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden