Colouring Our World: Bridging Art and Environmental Narratives

  • Datum: 29 mei 20:30 - 22:00
  • Locatie: Bookstor café

Locatie: Bookstor café, Noordeinde 39, 2514 GC Den Haag

Datum: Woensdag 29 mei 2024

Tijd: 20.30 - 22.00

Kom op 29 mei naar “Colouring Our World: Bridging Art and Environmental Narratives", een samenwerking tussen Justice & Peace en Bookstor Café.

De Filipijnse kunstenaar en huidige bewoner van Artists' Safe Haven, A.G., zal een kunstworkshop leiden en zijn nieuwste tekenboek lanceren: “Een kleine zwerver in een verloren wereld”. Het boek bevat droomachtige illustraties die hij tijdens zijn verblijf in Nederland heeft getekend. In deze zwart-wit tekeningen navigeert de zwerver door omgevingen die door Antropoceen zijn veranderd, waarbij hij veerkrachtig de natuurlijke texturen op het land en in het water behoudt.

De deuren gaan open om 20:30. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Let op: Als je na registratie niet aanwezig kunt zijn, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar olimpia.barbarulo@justiceandpeace.nl.

Ter gelegenheid van World Press Freedom Day 2024 gaat A.G. in gesprek met @beeldengeluid.denhaag en cartoonisten @emadelrosso (European Cartoon Award) en @tjeerdroyaards (The Cartoon Movement) in de Podcast Series: Persvrijheid Belicht.

Vind de podcastaflevering gewijd aan visueel activisme en de strijd voor artistieke vrijheid op https://shorturl.at/xJNPY

Bookstor café


Noordeinde 39
2514 GC Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden