Talkshow: In gesprek met Haagse Queer Verschilmakers

  • Datum: 27 maart 19:00
  • Locatie: Centrale Bibliotheek, Podium B (5e verdieping)

In het kader van de Queer Geschiedenismaand delen zes Queer Verschilmakers hun persoonlijke verhalen en betrokkenheid bij de Haagse queeremancipatie. Charisa Chotoe begeleidt twee panelgesprekken met ervaren en nieuwe verschilmakers.

In de eerste deel van het programma delen de ervaren Queer Verschilmakers; waaronder Ed de Iongh van Stichting Rainbow Den Haag, Hilde Vossen van Queer aan Zee en Ricardo Lemmer van Black Queer Holland hun ervaringen, successen en obstakels. Ze belichten hun onvermoeibare inzet voor queeremancipatie gedurende minstens 15 jaar in Den Haag.

In het tweede deel komt de nieuwe generatie Queer Verschilmakers aan het woord. Kim Vrolijk; Haags politicus, Rio Windster; actief bij The Hang-Out 070 en Anna Stupers; mede-oprichter Kaleidoscoop. Zij vertellen over hun bevlogenheid en het streven naar verandering voor een inclusievere samenleving.

De avond wordt gehost door presentator en verslaggever Charisa Chotoe en spoken word artiest Nicchelle Buyne zal een aantal indrukwekkende stukken voordragen.

Centrale Bibliotheek, Podium B (5e verdieping)


Spui 68
2511 BT, Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden