SDG Action Week: Act Together Now!

  • Datum: 27 september 10:00 - 20:00
  • Locatie: Centrale Bibliotheek Den Haag 

De Sustainable Development Goals (SDG's) zijn zeventien doelen om van onze wereld een betere plek te maken in 2030. Deze doelen vormen de leidraad voor actie om de uitdagingen van onze planeet aan te pakken en een duurzame toekomst te creëren.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze interactieve activiteiten en tentoonstelling ter gelegenheid van de SDG Action Week die plaatsvinden op 23, 25 en 27 september 2023 in de Centrale Bibliotheek in Den Haag.

Ons programma is leuk, interactief en educatief, en het is toegankelijk voor een breed publiek, jong en oud. Dit is een geweldige kans om meer te leren over de SDG's, deel te nemen aan boeiende activiteiten en bij te dragen aan een positieve verandering in de wereld.

In samenwerking met de Haagse basisschool Montessori Waalsdorp worden ook kunstwerken tentoongesteld van leerlingen van groep 6 t/m 8. Wij nodigen u van harte uit om de kunsttentoonstelling van de leerlingen te komen bekijken, geïnspireerd door de Sustainable Development Goals (SDG's). De kunstwerken die door de kinderen zijn gemaakt, zijn een prachtige weerspiegeling van hun begrip van de SDG's en hun inzet voor een betere wereld. Het is een unieke kans om hun creativiteit en betrokkenheid bij belangrijke wereldwijde kwesties te bewonderen.

Op maandag 25 september zullen studenten van InHolland Den Haag op een creatieve manier het bredere publiek betrekken bij het onderwerp. De studenten zullen in gesprek gaan met bezoekers om te ontdekken wat de SDG's voor hen als inwoners van Den Haag betekenen. De gesprekken worden vastgelegd door middel van podcast en video opnames.

Datum: Zaterdag 23, maandag 25 en woensdag 27 september 2023

Locatie: Centrale Bibliotheek, Spui 68 2511BT Den Haag

Tijd: Doorlopend gedurende de openingstijden  

Vrije inloop, registratie is niet nodig. 

Kom en doe mee, want samen kunnen we een verschil maken en werken aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal. We hopen u te verwelkomen tijdens de SDG Action Week om samen de kracht van gemeenschap en samenwerking te vieren.

Centrale Bibliotheek Den Haag 


Spui 68
2511BT 's-Gravenhage

Toon op kaart

Aanmelden