Hofvijver Regatta 2023

  • Datum: 03 juni
  • Locatie: Hofvijver

Op zaterdag 3 juni organiseert H.S.R.V. Pelargos alweer de 10e Hofvijver Regatta!! Nadat de organisatie twee jaar hebben stilgezeten is vorig jaar met groot succes de Hofvijver Regatta weer neergezet en bouwen we dit jaar verder. In 2023 zal er geld worden opgehaald voor een lokaal goed doel, namelijk jongeren vrijwilligersorganisatie De Haagse Helpers. Geniet deze volledige zaterdag van spannende wedstrijden op het water, genoeg vermaak op de kade en heerlijke hapjes en drankjes bij onze eigen verenigingscatering.

De Hofvijver Regatta is een 200 meter boord-aan-boord wedstrijd, waarbij bedrijven, politici, studenten en andere geïnteresseerden roeien voor het goede doel. Daarnaast wordt er op dit mooie water van Den Haag gestreden om de eerste plaats. De wedstrijd is altijd een groot spektakel, dankzij de deelnemers en de fantastische locatie naast het Binnenhof.

De Hofvijver Regatta heeft in de afgelopen 10 edities geld opgehaald voor een groot aantal verschillende doelen, zoals: Unicef, KiKa, Fonds Gehandicaptensport, WNF, Nationaal MS-fonds en het HMC Sara de Bronovo Moeder- en Kindcentrum. 

HofvijverDen Haag

Aanmelden