Workshopserie ondernemerschap en impact

  • Datum: 24 mei
  • Locatie: The Hague Tech

PLNT Den Haag en YES!Delft slaan de handen ineen om aspirant-ondernemers de kans te geven een kijkje te nemen in de wereld van social impact businesses. De workshopserie "Entrepreneurship & Impact 101" is bedoeld om aspirant-ondernemers essentiële ondernemersvaardigheden bij te brengen, zoals ideeënvorming, financiering en pitching.

De workshops zijn bedoeld om deelnemers praktische kennis en praktische ervaring te bieden bij het opzetten van succesvolle ondernemingen. De sessies worden geleid door ervaren professionals uit de sector en gaan in op verschillende aspecten van het ondernemerschap, zoals het identificeren van marktkansen, het ontwikkelen van bedrijfsmodellen en het aantrekken van financiering. Deelnemers krijgen ook de kans om hun pitchingvaardigheden te verbeteren en leren hoe ze hun ideeën effectief kunnen overbrengen aan potentiële investeerders en belanghebbenden.

Bovendien benadrukt de workshopreeks het belang van sociale impact, waarbij studenten worden aangemoedigd om bedrijven op te zetten die een positief verschil maken in de samenleving. Door innovatieve manieren te verkennen om sociale en ecologische uitdagingen aan te pakken, leren deelnemers hoe ze hun ondernemersambities kunnen afstemmen op een groter doel. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven voor één of meerdere workshopsessies.

Naast de workshopreeks organiseren PLNT en YES!Delft ook een Entrepreneurship Day, een spannend evenement voor mensen die hun ondernemersvaardigheden willen ontwikkelen, contacten willen leggen en inspiratie willen opdoen. Het evenement, met inspirerende sprekers zoals succesvolle oprichters van startups en experts uit de industrie, biedt deelnemers waardevolle tools, middelen en inspiratie voor het opzetten van succesvolle bedrijven met een maatschappelijke impact. Tijdens de Entrepreneurship Day kunnen deelnemers deelnemen aan keynote speeches en breakout sessies, waardoor ze vaardigheden kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden zoals ideevorming, marktvalidatie, financiering en schaalvergroting.

Dus, als je klaar bent om je passie om te zetten in een winstgevende en impactvolle onderneming, mis dan de "Entrepreneurship & Impact 101" workshopreeks en de komende Entrepreneurship Day niet.

De data zijn als volgt:

24 mei: WORKSHOP 1: INLEIDING TOT ONDERNEMERSCHAP EN IMPACT

31 mei: WORKSHOP 2: MAAK JE IDEE CONCREET

7 juni: WORKSHOP 3: VALIDEER JE IDEE

14 juni: WORKSHOP 4: PITCH JE IDEE

21 juni: DAG VAN HET ONDERNEMERSCHAP

The Hague Tech


Wilhelmina van Pruisenweg 35
2595 AN Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden