The Hague Human Rights Film Festival 2024

  • Datum: 21 november 14:00 - 19:30
  • Locatie: Bioscoop Buitenhof

Haags Mensenrechten Filmfestival 2024

Global Human Rights Defence (GHRD) kondigt met trots de 4e editie aan van het jaarlijkse The Hague Human Rights Film Festival op 21 november 2024. Het thema van dit jaar, "Kinderrechten", zal de schijnwerpers richten op de talloze problemen waar kinderen wereldwijd mee te maken hebben. Aan de hand van een selectie films en documentaires verkennen we onderwerpen als toegang tot onderwijs en voeding, de gevolgen van conflicten en geweld, en de strijd voor een duurzame toekomst. Kom in november naar Den Haag om te pleiten voor kinderrechten en deze te vieren.

Onze missie
In de kern viert het GHRD Film Festival diversiteit en herinnert het ons aan onze gedeelde menselijkheid. Het laat zien dat de ware vooruitgang van een samenleving wordt weerspiegeld in de manier waarop zij al haar leden behandelt, in het bijzonder haar kinderen.

Doe mee
Als je een documentaire wilt insturen of informatie wilt over partnerschappen en sponsormogelijkheden, stuur dan een e-mail naar humanrightsfilmfestival@ghrd.org. De deadline voor het inzenden van films is 30 augustus. Maak samen met ons het verschil en kom op voor kinderrechten tijdens het 2024 The Hague Human Rights Film Festival!


Bioscoop Buitenhof


Buitenhof 20
2513 AG, Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden