Party4Planet

  • Datum: 21 april 17:30 - 23:59
  • Locatie: The Hague Tech

Ben je klaar om te feesten voor een goed doel? Doe dan mee aan Party4Planet: Earth Day 2023 #RestoreOurEarth! Dit hybride evenement is de perfecte manier om onze planeet en haar toekomst te vieren met live muziek, visueel entertainment en sociaal activisme.

De tweede editie van Party4Planet is gewijd aan Earth Day 2023 en het thema #RestoreOurEarth. We brengen klimaatactivisten en de gemeenschap bij elkaar om op een leuke en boeiende manier te dansen, te leren en te verbinden.

Kom naar Planet Disco bij The Hague Tech, waar ons evenement je in beweging brengt op de muziek van onze zorgvuldig geselecteerde DJ's. Verzamel je vrienden, je dansschoenen en je favoriete drankjes en maak je klaar om te feesten voor de planeet!

Wil je in contact komen met mensen die dezelfde passie hebben voor het redden van de planeet? Dan is de Planet Pioneers Meetup iets voor jou! Deze innovatieve netwerkruimte is ontworpen om zinvolle gesprekken te faciliteren en deelnemers de gelegenheid te geven ideeën uit te wisselen, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en samen te werken aan duurzame initiatieven.

Mis ook PlanetJams niet, een interactieve paneldiscussie in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Oupro media, en Design Innovation Group (DIG). Met prikkelende discussies, een showcase van de ZIEN videoclip en inspirerende interviews is dit evenement niet te missen! Er zijn slechts 100 inschrijvingen beschikbaar, dus reageer snel om je plek te bemachtigen.

Als je niet naar Den Haag kunt komen, hoef je je geen zorgen te maken! Je kunt het feest online bijwonen via Zoom. Dus zet 21 april in je agenda voor Party4Planet: Earth Day 2023 #RestoreOurEarth.

The Hague Tech


Wilhelmina van Pruisenweg 35
2595 AN Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden