Just Peace Movie Night: The Long Haul

 • Datum: 05 december 18:30 - 21:30
 • Locatie: The Hague Humanity Hub

De filmvertoning wordt gevolgd door een gesprek en een Q&A met experts over het thema: "Hoe kunnen we mensenrechten beschermen voor de komende generaties?"


Gasprekers tijdens deze avond zullen zijn:


Bahia Tahzib-Lie
mensenrechtenambassadeur bij het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken
Nadja Houben
impact producent en directeur van de stichting Mensenrechten in beeld
Fenna Timsi
VN-jongerenvertegenwoordiger Mensenrechten en Veiligheid

Programma: 

18:30 Deuren Open 
19:00 Start programma en welkomstwoord 
19:10 Film 
20:10 Gesprek en Q&A met sprekers en publiek 
20:40 Borrel (drankjes te koop aan de bar) 
21:30 Einde 

Voertaal: Nederlands 

  Over The Long Haul

  The Long Haul is een gezamenlijk documentaireproject van Human Rights in the Picture om de nagedachtenis van jurist Sir Nigel Rodley te eren. De documentaire, gemaakt door het team van Viktor Fokken en Nadja Houben, bevat tientallen interviews met mensen uit het hele mensenrechtenspectrum. Het doel is de mensenrechten te verdedigen, een nieuwe generatie te inspireren tot het belang ervan, het debat te stimuleren en ruimte te geven om na te denken.

  De documentaire wordt ingeleid door Will Murray, Community Manager bij The Hague Humanity Hub, die ook de discussie na afloop zal modereren.

  Kaarten voor de Just Peace Movie Night kosten 5 euro voor het grote publiek en zijn gratis voor leden van The Hague Humanity Hub. Drankjes te koop aan de bar.

  Just Peace Movie Nights
  zijn filmvoorstellingen met discussies over onderwerpen die te maken hebben met vrede en rechtvaardigheid. Kijk voor meer informatie over Just Peace, en alles wat er in Den Haag gebeurt op het gebied van vrede en recht, op de website van Just Peace. Just Peace wordt mogelijk gemaakt door The Hague Humanity Hub, in samenwerking met de Gemeente Den Haag

  The Hague Humanity Hub


  Fluwelen Burgwal 58
  2511 CJ Den Haag

  Toon op kaart

  Aanmelden