Genderperspectieven op menselijke veiligheid

  • Datum: 23 maart 19:30 - 21:00
  • Locatie: Wijnhaven gebouw Universiteit Leiden, Den Haag Campus

Praat mee met 'JASON institute for peace and security studies' aan een paneldiscussie over genderperspectieven op menselijke veiligheid! We hebben drie deskundigen uit verschillende velden, waaronder genderstudies, mensenrechten en veiligheid, die hun kennis en ervaringen zullen delen over hoe genderperspectieven kunnen bijdragen aan een veiligere en rechtvaardigere wereld voor iedereen.

We zijn verheugd om drie vooraanstaande sprekers aan te kondigen, waaronder Saba Azeem: projectleider bij PAX for peace, Dr. Vanessa Newby; hoogleraar aan de Universiteit Leiden en voorzitter van WIIS Nederland en Dr. Gemma Van Der Haar: hoogleraar aan Wageningen University & Research.

Benieuwd naar hun inzichten? Registreer u dan via deze link, want dit evenement is de perfecte gelegenheid om u te verdiepen in het onderwerp gender en veiligheid via onze interactieve paneldiscussie! Bovendien zal het panel plaatsvinden in het FGGA Wijnhaven gebouw van de Universiteit Leiden, gelegen in Den Haag, op 23 maart van 19:30-21:00 uur. De exacte locatie van het evenement wordt binnenkort bekend gemaakt op onze social media platforms en webpagina. We hopen je snel te zien!

Wijnhaven gebouw Universiteit Leiden, Den Haag Campus


Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden