Border Sessions – Out of Chaos

  • Datum: 02 november 10:00 - 18:30
  • Locatie: The Grey Space in the Middle

Border Sessions is een progressief platform op het snijvlak van technologie, maatschappij, kunst en wetenschap. We verenigen mensen en organisaties om urgente sociale, maatschappelijke en milieuproblemen aan te pakken. 

We geloven dat de uitdagingen waar we vandaag voor staan onverwachte oplossingen vereisen, Ons doel is om een prominentere rol te geven aan creatieve pioniers. Zij kunnen perspectieven en inzichten bieden die veelbelovende interventies zullen inspireren.

De toekomst is geen gebeurtenis die vanzelf gaat. De toekomst wordt beïnvloed. Het is die invloed die we zoeken. Het welvarende en duurzame leven dat wij ons nageslacht toewensen, kan alleen plaatsvinden als wij de belangrijke ideeën van alle knappe koppen van vandaag in ere houden. Wij geloven dat in deze ideeën het script voor een mooie morgen ligt.

De Border Sessions Out of Chaos editie is een in-person event in The Grey Space in the Middle in Den Haag op 10 juni met 18 sessies door een verscheidenheid aan creatieve pioniers.

Sprekers: Kuang-Yi Ku, Yoshinari Nishiki, Marije Remigius, Marjanne Cuypers, Erika Hirose, Nina de Korte, Momoko Imamura, Jun Yamadera, Matt Barnaby
Meer over de sprekers hier

Use the promo-code “Friends” to get a 50% discount on your ticket!

The Grey Space in the Middle


Paviljoensgracht 20
2512 BP Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden