Artist talk Ahmet Polat

  • Datum: 23 maart 16:00 - 17:00
  • Locatie: The Grey Space in The Middle

Beleef een indrukwekkend gesprek over de samenkomst van trauma, herstel en artistieke uitdrukkingen tijdens deze Artist Talk op 23 maart in The Grey Space in the Middle. Fotograaf Ahmet Polat gaat in gesprek met studenten en docenten en Syrisch kunstenaar en student Hamzaeh Sharrack deelt zijn unieke perspectief. Centraal staan de aardbeving in Gaziantep en het conflict, slechts 60 km verderop in Syrië.

Tijdens de Artist Talk onderzoekt fotograaf Ahmet Polat met studenten en docenten van de Huseyin Kalyoncu Universiteit de naschokken van de aardbeving in Gaziantep een jaar na dato. Syrische kunstenaar en student Hamzaeh Sharrack deelt zijn unieke perspectief op zijn huidige woonplaats en blikt terug op het conflict, slechts 60 km verderop in Syrië.

De Artist Talk is onderdeel van de Roots & Soil: een aangrijpende expositie ontstaan uit een langdurige samenwerking tussen fotograaf Ahmet Polat en studenten uit Gaziantep, die hun belevingen na de grootste Turkse aardbeving op 6 februari 2023 delen.

Dit evenement is tot stand gekomen in samenwerking met Beeld & Geluid in Den Haag en onderdeel van Movies That Matter. De locatie van deze artist talk is The Grey Space in the Middle in Den Haag.

The Grey Space in The Middle


Pavilijoengracht 20-24
2512 BP Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden