Verwend Nest Kunstlab

  • Datum: 01 mei 15:00 - 16:30
  • Locatie: Bibliotheek Laakkwartier

Kunstruimte Nest nodigt je uit om tijdens de meivakantie magische wezens te bouwen die als decorstukken verschijnen tijdens Unheard Music Festival. Tijdens de workshop bouwen we samen het decor voor een avontuurlijk klassiek concert.

Unheard Music Festival vindt plaats op 4 en 5 mei in Korzo Theater in Den Haag en richt zich op muziek die je normaal gesproken niet zo snel hoort. Deze editie draait het om diversiteit in de klassieke muziekwereld. Het concert Freedom in Diversity viert alles wat er mogelijk is in de klassieke muziek.

Tijdens de kunstworkshop maak je samen met kunstenaars decorstukken voor dit concert. De workshop vindt plaats in Bibliotheek Laakkwartier. Hier kun je magische wezens creëren die de diversiteit van onze wereld weerspiegelen!

Ook ben je dan welkom om op zondag 5 mei het resultaat van deze betoverende creaties te zien in het Korzo Theater. Als deelnemer mag je gratis de voorstelling bijwonen om jouw kunstwerk op het podium te zien schitteren.

De workshop is gratis en voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Wees er snel bij, want de plekken voor deze workshop zijn beperkt.

Dit is een samenwerking tussen Nest, (Un)heard Music Festival en Bibliotheek Laakkwartier. Lees hier meer over het concert.

Meld je aan door te mailen naar odine@nestruimte.nl

*Ouders/begeleiders dienen een eigen ticket aan te schaffen. Na aanmelding ontvang je een code waarbij ouders en familieleden met korting kaartjes kunnen kopen.

Bibliotheek Laakkwartier


Linnaeusstraat 2
Den Haag, 2522 GR

Toon op kaart

Aanmelden