Future Citizens Voorstelling van Universiteit Leiden

  • Datum: 04 oktober 16:30 - 20:00
  • Locatie: Korzo Theatre

De mensen die je ontmoet in een nieuw land beïnvloeden je toekomst.

Door oorlogen wereldwijd zijn veel mensen op de vlucht. Bij de Universiteit Leiden kunnen studenten met een vluchtelingenachtergrond terecht bij het Meeting Point: een plek waar zij anderen kunnen ontmoeten en hulp krijgen bij het vinden van hun weg in Nederland en bij de universiteit.

In 2022 bestaat het Meeting Point vijf jaar. In het kader van dit lustrum willen we met de inwoners van Den Haag stil staan bij de vraag wat wij kunnen betekenen voor vluchtelingen, maar ook bij wat wij van de mensen die hier naartoe gekomen zijn kunnen leren.

Om antwoorden op deze vragen te vinden, hebben we stichting New Dutch Connections uitgenodigd. Zij zullen hun voorstelling Future Citizens spelen in het Korzo theater in Den Haag. Met deze bijzondere voorstelling willen we, samen met jou, vijf jaar Meeting Point Leiden vieren.

Deze bijeenkomst is toegespitst op vluchtelingstudenten en de rol van de Universiteit Leiden, maar open en gratis toegankelijk voor iedereen die benieuwd is naar de dromen van vluchtelingen, en een steentje bij wil dragen aan hen helpen deze dromen te verwezenlijken.

Korzo Theatre


Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden