Fotografen Van der Kooy en Chekachkov praten over creativiteit in oorlogstijd

  • Datum: 11 april 16:00 - 17:00
  • Locatie: Speakers' Corner - Haagse Hoge School

Kom naar Art Lovers op de Haagse Hogeschool voor een verhelderend gesprek over creativiteit te midden van conflicten, met Christian van der Kooy (NL) en Igor Chekachkov (UA).

Hoe slagen kunstenaars erin om zulke opmerkelijke werken te creëren te midden van de onrust van de Oekraïense oorlog? Is het een gevolg van of ondanks het conflict? En is kunst voor hen een vorm van expressie of slechts een overlevingstactiek? We worden getrakteerd op boeiende fotografie, ingewikkelde tekeningen en tot nadenken stemmende tijdschriften.

Johan Nieuwenhuize, zelf kunstenaar en adviseur van onze kunstcollectie, zal een dialoog leiden met de fotografen en zich verdiepen in Oekraïense kunst.

Voel je vrij om tijdens de sessie in gesprek te gaan met de kunstenaars en drink na afloop een hapje en drankje met ons.

Art Lovers

Ben je een fan van kunst? Kom dan langs bij Art Lovers! We hebben kunstenaars die langskomen bij THUAS om te vertellen over hun creaties. Best uniek, toch? Wanneer liep jij voor het laatst een kunstenaar tegen het lijf?

Speakers' Corner - Haagse Hoge School


Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden