Faces of Conflict: Security Challenges in a Changing World

  • Datum: 21 oktober 12:00 - 17:00
  • Locatie: Sociëteit de Witte

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat JASON een boeiende en interactieve conferentie zal organiseren: "Faces of Conflict: Security Challenges in a Changing World' op 21 oktober van 12:00-17:00 bij Sociëteit de Witte in Den Haag! 

Ruim 45 jaar geleden werd het JASON Institute for Peace and Security Studies opgericht om studenten en jonge professionals te informeren over internationale vrede en veiligheid.

Conflicten zijn er tegenwoordig in vele vormen - onze moderne wereld biedt een landschap waarin vele actoren en belangen samenkomen. Daarom zal onze conferentie ingaan op de verschillende invalshoeken, perspectieven en facetten van moderne conflicten. Deskundigen op verschillende gebieden die van cruciaal belang zijn voor de veiligheid van vandaag zullen ons hun inzichten geven over kernwapens, bevroren conflicten en desinformatie in conflicten. 

Het verheugt ons te kunnen meedelen dat Gwenda Nielen en Katria Tomko zullen spreken over informatiemanipulatie in conflicten. Over kernwapens zullen Marjolijn van Deelen en Susi Snyder hun inzichten geven. Frans Osinga en Sabine Mengelberg zullen boeiende keynote-bijdragen leveren over hedendaagse conflict- en veiligheidsinfrastructuren. Willemijn Aerdts zal de conferentie modereren. Bovendien zijn een lunch, een goodiebag en een borrel tijdens het evenement inbegrepen! Het wordt een relevante en boeiende discussie over conflicten en hun verband met internationale en Europese veiligheid, dus schrijf u zeker in!

Sociëteit de Witte


Plein 24
2511 CS Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden