Ben Jij Vrij: Hanina's Kinderkletsshow & Vrijheidslunch

  • Datum: 03 april 13:00
  • Locatie: Theater & Filmhuis Dakota

DAKOTA'S VRIJHEIDSDAGEN

We beginnen de middag met een gezamenlijke vrijheidslunch. Onder het genot van een gezonde lunch denken we na over het thema vrijheid en wat dit voor ons betekent. Daarna gaan we met z'n allen naar Hanina's Kinderkletsshow.

Bij Hanina’s kinderkletsshow mogen alleen kinderen praten! Ze vertellen over hun bijzonder belevenissen, hobby’s en wat al niet meer. Deze keer staat de show in het teken van vrede en oorlog. Samen met de kinderen gaat Hanina in gesprek over dit actuele thema.

Hanina Ajarai is journalist en theatermaakster en gespecialiseerd in het bespreekbaar maken van maatschappelijke thema's.

BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!

Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Tickets 2.50 euro

Theater & Filmhuis Dakota


Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden