Oproep: Welke activiteiten ga jij organiseren tijdens de Just Peace Month 2021?

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een inspirerende, bemoedigende en boeiende activiteit om de enorme verscheidenheid aan mensen, benaderingen en organisaties die het ecosysteem in Den Haag te bieden heeft aan het publiek te laten zien?


Wij zijn op zoek naar partners die geïnteresseerd zijn in deelname aan de Just Peace Month 2021! Van 19 september tot en met 24 oktober heeft u de kans om – samen met veel verschillende Haagse organisaties en instellingen – in contact te komen met het publiek, uw verhaal te vertellen, uw mensen in beeld te brengen en uw aanpak toe te lichten. We zijn op zoek naar een zo breed mogelijke groep partners die het verbazingwekkend brede ecosysteem van Den Haag weerspiegelen om deel te nemen aan dit evenement.


Organisaties kunnen hun eigen activiteiten creëren of aanpassen onder het overkoepelende thema ‘𝘁𝗵𝗲 𝗵𝘂𝗺𝗮𝗻 𝘀𝘁𝗼𝗿𝗶𝗲𝘀 𝗼𝗳 𝗽𝗲𝗮𝗰𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗷𝘂𝘀𝘁𝗶𝗰𝗲’ om zich open te stellen voor een nieuw publiek en nieuwe inzichten te geven in hun werk. Dit thema gaat over het verbinden van het geweldige werk dat achter de schermen wordt gedaan met een verscheidenheid aan publiek.


Geïnteresseerd in samenwerking, of wil je met ons in contact komen om samen de mogelijkheden te verkennen?

Lees hier meer en vul het inschrijfformulier in om deze maand tot een daverend succes te maken!


…Your organisation? werkt aan de volgende Duurzame Ontwikkelingsdoel van de VN