Vrijwilligersbeurs

  • Datum: 13 mei 11:00 - 16:00
  • Locatie: The Social Hub The Hague

Mix & Match met mede-expats uit de regio Den Haag, maar ook met vertegenwoordigers van lokale NGO's en dienstverlenende organisaties die graag met internationals willen werken!

Na de grote opkomst bij de evenementen vorig jaar, is het Volunteer The Hague team verheugd om een nieuw evenement te presenteren: kom op zaterdag 13 mei van 11:00 tot 16:00 naar The Social Hub of The Hague voor een nóg grotere versie van de Mix & Match Vrijwilligersbeurs. Deze keer zal het evenement plaatsvinden op een grotere locatie en in het weekend voor extra flexibiliteit - met meer organisaties en meer sprekers dan ooit tevoren!

Zoals altijd is deze vrijwilligers-vacaturebeurs een fantastische gelegenheid om je sociale kringen uit te breiden door mede-internationals uit de regio te ontmoeten met wie je je ervaringen en tips over het leven in en rond Den Haag kunt delen. Én je kunt ook je professionele netwerken uitbreiden, want er zullen ook vertegenwoordigers van lokale NGO's en non-profitorganisaties aanwezig zijn, die allemaal graag met internationale vrijwilligers willen werken! De bijna 40 organisaties die zich tot nu toe hebben aangemeld richten zich op een grote verscheidenheid aan gebieden en belangen, waaronder mensenrechten, sociale rechtvaardigheid, hulp aan vluchtelingen en migranten, dakloosheid, dierenwelzijn, ouderenzorg, kinderopvang, het milieu, en nog veel meer. Er zal voor elk wat wils zijn, ongeacht je achtergrond of specialisatie!

Om het evenement te openen zal loco-burgemeester van Den Haag Kavita Parbhudayal aanwezig zijn om enkele opmerkingen te maken over het belang van vrijwilligerswerk door buitenlanders in onze gemeenschap. En tijdens het evenement zijn er ook enkele speciale gasten die zullen spreken over onderwerpen die van bijzonder belang zijn voor lokale internationals, zoals hoe vrijwilligerswerk de opbouw van vaardigheden kan bevorderen, interviewtips voor de non-profitwereld, NGO-werk en meer! 

Ben op 13 mei aanwezig voor een fantastische leer- en netwerkgelegenheid! De ruimte is beperkt, dus registreer u zo snel mogelijk (gratis)! 

Programma

11:00: Deuren open om te beginnen met mixen en mengen met non-profits en NGO's

11:30: Welkomstwoord door Gert-Jan Aleman, directeur van PEP Den Haag (moederorganisatie van het Volunteer The Hague Project), gevolgd door de officiële opening door de loco-burgemeester van Den Haag Kavita Parbhudayal met een welkomstwoord aan de internationale gemeenschap van Den Haag.

12:00: Presentatie "Job Hunting Strategies in The Hague Region," door Sarah Feid, account manager bij The Hague International Centre.

13:00: Presentatie "Den Haag als hub voor NGO-professionals" door Abderrahim Kajouane, senior adviseur bij PEP Den Haag.

14:00: Presentatie

Vind meer informatie over de sprekers en deelnemende organisaties hier.

The Social Hub The Hague


Hoefkade 9
2526 BN Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden