zondag 19 september 2021 10:00 tot 14:00
georganiseerd door Volunteer The Hague

Tijd: 10:00, 11:30, 13:00

Locatie: Churchillplein, Johan de Witlaan, Prinsegracht, Fluwelen Burgwal, Alexanderveld, Carnegieplein, International Criminal Court, OranjeHotel

Taal: Engels

De deelnemers kunnen deelnemen aan vier verschillende tours, die alle vier een andere route volgen en verschillende thema’s op het gebied van vrede en rechtvaardigheid zullen behandelen. Elke tour vindt plaats op zondag 19 september en begint om 10.00, 11.30 en 13.00 uur en duurt ongeveer één uur.

Tijdens kleinschalige Walking Tours kunnen deelnemers kennis maken met mensen die zich inzetten om de concepten van rechtvaardigheid en vrede in Den Haag werkelijkheid te laten worden.

Samen met getrainde vrijwilligers van Volunteer the Hague, organiseert Humanity Hub vier verschillende wandeltours in verschillende delen van de stad. Elke tour zal zich richten op een andere groepering van organisaties. Een vrijwilliger van elke organisatie zal beschikbaar zijn om een persoonlijk verhaal te vertellen en uitleg te geven over hun werkplek op een vooraf afgesproken tijdstip.