woensdag 13 oktober 2021 17:30 tot 19:00

Tijd: 17:30-19:00

Locatie: Beeld en Geluid, Zeestraat 82, 2518 AD Den Haag, Netherlands

In haar nieuwe boek, The Frontlines of Peace, laat S̩verine Autesserre zien hoe typische hulpverleners het mis hebben, en Рbelangrijker nog Рhoe een paar van hen het goed hebben gedaan. Gebaseerd op haar eigen ervaringen over de hele wereld, onthult Autesserre dat vrede kan groeien in de meest onwaarschijnlijke omstandigheden. Ze vertelt de verhalen van de gewone, maar buitengewone individuen en gemeenschappen die effectieve manieren hebben gevonden om geweld te bestrijden. Door in te gaan op de concrete, alledaagse acties die ter plaatse een verschil maken, daagt Autesserre de heersende wijsheid over oorlog, vredeshandhaving en conflictoplossing uit. Ze laat zien dat we onze aanpak radicaal moeten veranderen als we hopen blijvende vrede om ons heen op te bouwen Рof we nu in Congo, de Verenigde Staten, of elders wonen.

Kom naar een intieme discussie met de auteur tijdens een lezing en signeersessie in Den Haag op 13 oktober, de dag voor de KPSRL Jaarlijkse conferentie. Je kunt haar boek kopen door op deze link te klikken, of je kunt het op het evenement zelf kopen. Dit evenement wordt mede georganiseerd door de KPSRL & The American Book Centre in Den Haag.

Let op: de plaatsen voor dit evenement zijn beperkt, dus registratie zal gebeuren op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. In de aanloop naar het evenement zal contact worden opgenomen met de inschrijvers voor meer informatie over de COVID-19 veiligheidsmaatregelen en details over het evenement.

Twitter