vrijdag 23 oktober 2020 16:00 tot 17:00
georganiseerd door The Hague Humanity Hub

Ontdek de gemeenschap van Vrede en Recht in Den Haag!

De spotlight staat op UN OCHA tijdens deze editie van de Humanity Hub Open House tijdens de Just Peace Month. Sluit je virtueel of fysiek bij ons aan om meer te weten te komen over hun werk om jongeren in conflictgebieden de kans te geven deel te nemen aan vredesprocessen.

Den Haag is de internationale stad van Vrede en Recht. De Humanity Hub vormt het hart van dit unieke ecosysteem en biedt een thuis voor organisaties die streven naar een vreedzamere en rechtvaardigere wereld en als facilitator voor samenwerking. Deze diverse gemeenschap van professionals werkt elke dag aan het innoveren van hun sectoren, van humanitaire actie en innovatie op het gebied van justitie tot vredesopbouw en onderwijs.

Een daarvan is het Youth Peace Initiative, een initiatief van jonge professionals om de deelname van toekomstige generaties aan vredesonderhandelingen over de hele wereld te bevorderen. Ze geloven in de kracht van de jeugd om die nieuwe, jonge en positieve stem te zijn die zich een weg baant naar een gemeenschappelijke toekomst.

Wat te verwachten

Het Open Huis evenement duurt ongeveer 45 minuten met een overzicht van de organisatie en een focus op specifieke projecten. Het geeft je ook de mogelijkheid om in contact te komen met de sprekers en experts van de organisatie. De online deelname wordt gefaciliteerd met Zoom. Gelieve hieronder te registreren.