vrijdag 16 oktober 2020 16:00 tot 17:00
georganiseerd door The Hague Humanity Hub

Ontdek de gemeenschap van Vrede en Recht in Den Haag!

De spotlight staat op Space4Good tijdens deze editie van de Humanity Hub Open House tijdens de Just Peace Month. Sluit je virtueel of fysiek bij ons aan om meer te weten te komen over hun werk door ruimtetechnologie te gebruiken om impactvolle, inspirerende projecten en veranderaars over de hele wereld te ondersteunen.

Den Haag is de internationale stad van Vrede en Recht. De Humanity Hub vormt het hart van dit unieke ecosysteem en biedt een thuis voor organisaties die streven naar een vreedzamere en rechtvaardigere wereld en als facilitator voor samenwerking. Deze diverse gemeenschap van professionals werkt elke dag aan het innoveren van hun sectoren, van humanitaire actie en innovatie op het gebied van justitie tot vredesopbouw en onderwijs.

Een daarvan is Space4Good, een sociale onderneming die in 2017 is opgericht met behulp van aardobservatie, geografische informatiesystemen en big data-analyse voor zinvolle geospatiale inzichten. Ze werken samen met ngo’s, universiteiten, openbare autoriteiten en andere sociale ondernemingen om de status quo te veranderen voor de verbetering van onze planeet en samenleving.

Speaker: Alexander Gunkel, Founder

Wat te verwachten

Het Open Huis evenement duurt ongeveer 45 minuten met een overzicht van de organisatie en een focus op specifieke projecten. Het geeft je ook de mogelijkheid om in contact te komen met de sprekers en experts van de organisatie. De online deelname wordt gefaciliteerd met Zoom. Gelieve hieronder te registreren.