dinsdag 6 oktober 2020 16:00 tot 17:00
georganiseerd door The Hague Humanity Hub

Ontdek de gemeenschap van Vrede en Recht in Den Haag!

De spotlight staat op de Haagse Helpers tijdens deze editie van de Humanity Hub Open House tijdens de Just Peace Month. Sluit je virtueel of fysiek bij ons aan om meer te weten te komen over hun werk in de empowerment van lokale jongeren.

Den Haag is de internationale stad van Vrede en Recht. De Humanity Hub vormt het hart van dit unieke ecosysteem en biedt een thuis voor organisaties die streven naar een vreedzamere en rechtvaardigere wereld en als facilitator voor samenwerking. Deze diverse gemeenschap van professionals werkt elke dag aan het innoveren van hun sectoren, van humanitaire actie en innovatie op het gebied van justitie tot vredesopbouw en onderwijs.

Een daarvan is Haagse Helpers, een jongerennetwerk dat hulp en netwerk biedt aan mensen met weinig of geen netwerk in Den Haag. Vanuit deze overtuiging inspireert en activeert het jongeren tussen de 15 en 35 jaar om sociale acties te ondernemen. Haagse Helpers vindt het belangrijk om naast de concrete bemiddeling aandacht te besteden aan het bewustzijn en de bereidheid van jongeren om de stad te dienen.

Wat te verwachten

Het Open Huis evenement duurt ongeveer 45 minuten met een overzicht van de organisatie en een focus op specifieke projecten. Het geeft je ook de mogelijkheid om in contact te komen met de sprekers en experts van de organisatie. De online deelname wordt gefaciliteerd met Zoom. Gelieve hieronder te registreren.