woensdag 23 september 2020 16:00 tot 17:00
georganiseerd door The Hague Humanity Hub

Ontdek de gemeenschap van Vrede en Recht in Den Haag!

De spotlight staat op International Alert tijdens deze editie van de Humanity Hub Open House tijdens de Just Peace Month. Sluit je virtueel of fysiek bij ons aan om meer te weten te komen over hun werk met mensen die rechtstreeks door conflicten zijn getroffen, om zo duurzame vrede op te bouwen.

Den Haag is de internationale stad van Vrede en Recht. De Humanity Hub vormt het hart van dit unieke ecosysteem en biedt een thuis voor organisaties die streven naar een vreedzamere en rechtvaardigere wereld en als facilitator voor samenwerking. Deze diverse gemeenschap van professionals werkt elke dag aan het innoveren van hun sectoren, van humanitaire actie en innovatie op het gebied van justitie tot vredesopbouw en onderwijs.

Een daarvan is International Alert, een organisatie voor vredesopbouw die in meer dan 25 landen en gebieden actief is en zich bezighoudt met kwesties als de betrekkingen tussen de burger en de staat, het beheer van hulpbronnen, de betrekkingen tussen mannen en vrouwen en economische ontwikkeling voor vrede.

Wat te verwachten

Het Open Huis evenement duurt ongeveer 45 minuten met een overzicht van de organisatie en een focus op specifieke projecten. Het geeft je ook de mogelijkheid om in contact te komen met de sprekers en experts van de organisatie. De online deelname wordt gefaciliteerd met Zoom.

We accepteren ook een klein aantal registraties om ons fysiek bij de Humanity Hub te voegen. Voor degenen die fysiek meedoen, krijg je ook een rondleiding door de Humanity Hub-ruimte. Gelieve hieronder te registreren.