vrijdag 2 oktober 2020 16:00 tot 17:00
georganiseerd door The Hague Humanity Hub

Ontdek de gemeenschap van Vrede en Recht in Den Haag!

De spotlight staat op de International Institute for Social Studies tijdens deze editie van de Humanity Hub Open House tijdens de Just Peace Month. Sluit je virtueel of fysiek bij ons aan om meer te weten te komen over hun werk bij het bevorderen van rechtvaardigheid en gelijkheid over de hele wereld.

Den Haag is de internationale stad van Vrede en Recht. De Humanity Hub vormt het hart van dit unieke ecosysteem en biedt een thuis voor organisaties die streven naar een vreedzamere en rechtvaardigere wereld en als facilitator voor samenwerking. Deze diverse gemeenschap van professionals werkt elke dag aan het innoveren van hun sectoren, van humanitaire actie en innovatie op het gebied van justitie tot vredesopbouw en onderwijs.

Een daarvan is het International Institute of Social Studies (ISS), een wereldberoemde internationale graduate school voor beleidsgerichte kritische sociale wetenschappen die zich richt op mondiale ontwikkeling en sociale rechtvaardigheid. Gevestigd in Den Haag en onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, hun onderzoeks-, opleidings- en engagementactiviteiten zijn gericht op het informeren van best practices in ontwikkelingsstudies en het bevorderen van sociale rechtvaardigheid en gelijkheid over de hele wereld.

Wat te verwachten

Het Open Huis evenement duurt ongeveer 45 minuten met een overzicht van de organisatie en een focus op specifieke projecten. Het geeft je ook de mogelijkheid om in contact te komen met de sprekers en experts van de organisatie. De online deelname wordt gefaciliteerd met Zoom. Gelieve hieronder te registreren.