zondag 27 september 2020 15:00 tot 16:30
georganiseerd door Het Huis van Europa

Op zondag 27 september om 15.00 uur zal Mesut Demir in deze online webinar een algemene presentatie geven over de rol van de Europese Commissie en de prioriteiten van de Commissie Von der Leyen.

‘Mesut Demir, een Nederlandse medewerker van de Commissie en IT professional die met groot enthousiasme de EU aan het grotere publiek uitlegt.’

Inhoud van de presentatie: Nieuwe EUROPESE COMMISSIE en de 6 prioriteiten van de Commissie Von der Leyen – Interinstitutionele betrekkingen (Europees Parlement, de Raad), oprichting, rol, werking, wetgevingsproces, steminstrument, begroting, projecten en meer …

Wat weet je na deze sessie: Je zult een goed begrip hebben van de Europese Commissie en hoe deze werkt. Voor wie: Iedereen die graag meer wil weten over de Europese Unie.

Aan het einde van de webinar zal een korte Kahoot quiz worden gehouden, met een leuk prijsje. Tevens stelt de spreker een aantal vragen over zijn webinar via Slido. Je kunt deze vragen ook achteraf beantwoorden met onderstaande QRcode:

Vanaf 14.50 uur kun je inloggen (Webex) via onderstaande knoppen:

Mocht het niet lukken, kunt u ook handmatig inloggen met onderstaande gegevens:
Link   : https://ecwacs.webex.com/
Meeting number  :137 481 9122
Meeting password: Xu9mD5BJiZ6