zaterdag 10 oktober 2020 19:00 tot 23:00

Ga mee op muzikale ontdekkingsreis door SOZA Den Haag! Laat je verrassen door de ultieme muzikale trip met in de hoofdrol gevestigde Haagse musici, nieuw talent en musici die heuvels en dalen hebben doorkruist op de vlucht voor oorlog en geweld. Samen vertellen zij het verhaal van onze stad.

Tickets (€15) zijn te koop via de website. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar … dus ben er snel bij!

De Sessies is een initiatief van Laaktheater, Hummingbird Music en FishEyeProducties. Vanuit de overtuiging dat muziek verbindt en een universele taal is hebben zij de handen ineen geslagen en twee culturele ontdekkingsreizen opgetuigd. De Sessies verbinden de stad, muzikanten én publiek. LAAK Sessies vond plaats tijdens de opening van het Culturele Seizoen. SOZA Sessies vieren we samen met Museumnacht Den Haag.

In SOZA – het voormalig ministerie van Sociale Zaken gelegen naast station Laan van NOI – wonen statushouders en jonge Hagenezen samen volgens de co-living formule. De overige verdiepingen zijn omgetoverd tot co-working space. Samen met partners uit de stad en het gebouw is een omgeving gecreëerd waar mensen en bedrijven kunnen bouwen aan hun eigen toekomst en aan de toekomst van de stad.

Fotografie: Parcifal Werkman