zaterdag 27 februari 2021 13:00 tot 14:00
georganiseerd door Vredespaleis

Nu congressen, meetings en de meeste excursies online moeten plaatsvinden, biedt de Carnegie Stichting interactieve online rondleidingen aan door het wereldwijde icoon van ‘Vrede door Recht’. Zo kunnen bezoekers uit de hele wereld onder leiding van deskundige gidsen op afstand een bijzondere indruk opdoen van het Vredespaleis. Deze tour wordt zowel voor groepen als voor individuele virtuele bezoekers aangeboden.

De eerstvolgende rondleiding voor particuliere deelnemers zal op zaterdag 27 februari 2021 om 13.00 uur plaatsvinden. Geïnteresseerden kunnen zich via de website van het Vredespaleis inschrijven en vanuit hun huiskamer deelnemen aan een live rondleiding door het Vredespaleis. Gedurende deze online tour zal de gids de prachtige zalen en kunstwerken in het Paleis laten zien. Ook komen de deelnemers tijdens de tour meer te weten over de internationale instellingen die in het Paleis gevestigd zijn en er is uiteraard voldoende tijd om vragen te stellen.


De kosten voor deelname bedragen €8 en de voertaal is Engels. Meer informatie: https://www.vredespaleis.nl/bezoek/virtuele-live-rondleidingen/.