dinsdag 27 oktober 2020 00:00 tot 29 oktober 2020 23:59

Powered by ImpactCity

Versnelling van innovaties voor de nieuwe economie 

Je bent uitgenodigd voor Europa’s grootste impactbijeenkomst op 27, 28 en 29 oktober 2020!

ImpactFest zet zijn missie van ‘goed doen en zakendoen’ voort om innovaties voor een betere wereld te stimuleren. Samen gaan we de uitdagingen aan waar de wereld voor staat. 

Door gebruik te maken van online mogelijkheden zullen impactmakers van over de hele wereld verbinding maken. Van het delen van geleerde lessen en investeerders die innovators ontmoeten tot masterclasses, ImpactFest biedt impactmakers opnieuw de mogelijkheid om nieuwe stappen te zetten in hun missie en innovatie te versnellen. Met (inter) nationale partners zoals Rabobank, Draper Richard Kaplan Foundation (DRK), Dutch Coalition for Humanitarian Innovation, MiT Solve, Social Finance NL, Ashoka en nog veel meer wil je dit niet missen. 

Afhankelijk van de omstandigheden zullen offline sessies worden gehost op verschillende locaties in Den Haag, samen met onze partners van het impact ecosysteem. 

Toegangskaarten inclusief een product naar keuze van impact ondernemers uit Den Haag zijn € 20, – en nu verkrijgbaar via www.impactfest.nl