dinsdag 6 oktober 2020 00:00 tot 23:59

Gezaaid door HortiHeroes & Impact City  pact City

Op dinsdag 6 oktober vindt – HEROFESTIVAL – gezaaid door HortiHeroes & Impact City plaats. Dit is het moment waarop koplopers; startup & scale-up oprichters, intrapreneurs, innovatiemanagers en captains of industry zullen samenwerken met innovators uit andere sectoren en extern talent om innovatie te versnellen. 

WAT IS DE HACK HEROFESTIVAL? 
Deze editie gaat over de toekomst van het werk in de Food & Flower-industrie en wordt gelanceerd als een hybride evenement (beperkte toegang offline en breed online). We zullen meer doen dan alleen praten, zoals netwerken, diep duiken en co-creëren in verschillende sessies die zich richten op het thema: 

HACKINGWERK IN DE VOEDSEL- EN BLOEMENINDUSTRIE DOOR TECH & TALENT 

TECHNOLOGIE heeft een revolutie teweeggebracht in vele aspecten van b.v. teelt, oogst, sortering, verpakking, handel en transport in de Food & Flower industrie. Innovatieve technologieën worden geïntegreerd in werkprocessen, maar we hebben multidisciplinaire teams nodig met zowel branchekennis als TALENT met nieuwe vaardigheden om de sprong voorwaarts te maken. Op HEROFESTIVAL 2020 zullen we het ‘podium’ geven aan innovators en de samenwerking versterken binnen vier sessies georganiseerd door Jim Stolze.